duminică, 17 iulie 2011

Dupa 17 ani....

Dupa 17 ani…..


Erau tineri si indragostiti…s-au cunoscut pe bancile scolii in clasa a noua.adica pe la 15 ani si au trait o mare si frumoasa dragoste,pana la 21 de ani cand au hotarat sa-si uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu si a ofiterului starii civile….
Viata si-a urmat cursul normal si acum asteptau sa apara si rodul iubirii lor...un pui de om,care sa le semene...se gandeau si la posibilitati de nume,insa anii au trecut si rodul iubirii nu a aparut...si s-a produs inevitabilul....s-au despartit....motivele reale ale despartirii doar ei si sufletele lor le stiu....
Fiecare si-a vazut de drumul sau in viata....el si-a gasit un alt partener de drum si au aparut si copiii...ea,inca isi mai cauta partenerul de drum...si l-a gasit si ea intr-un final,la sfarsitul anului trecut.....s-au vazut si s-au placut....au decis ca nu e timp de pierdut si s-au mutat impreuna....ea i-a spus,ca nu poate avea copii,ca este una din femeile care nu vor avea norocul sa devina mame....el i-a spus ca nu conteaza,important este ca se iubesc,se completeaza,se respecta,se apreciaza.....si inevitabilul s-a produs....pentru prima data in viata la 38 de ani,ramanea insarcinata,avea sa devina in sfarsit mama !!!
Dumnezeu,i-a pregatit si pastrat ce era al ei,intr-un final !
Nu ne ramane decat sa le uram toate cele bune,sarcina usoara si bebe sanatos !
Si cu siguranta asa va fi !

3 comentarii:

  1. salut! nu stiu de ce blogul meu s-a blocat pe blogurile voastre la o postare de acum doua luni de zile. Mi-au atras atentia fete ce ma urmaresc si m-am gandit sa trimit tuturor ce ma au in lista un link functional pentru Jurnalul copilariei:
    http://viatzaintrerozsibleu.blogspot.com/
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place blogul .. foarte realist ca sa spun asa..

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc frumos!e realist,entru ca este din viata reala!

    RăspundețiȘtergere